Alla inlägg den 14 mars 2012

Av inka - 14 mars 2012 20:29

Katarinor är bland det mysigaste som finns. Helt klart. Jag måste presentera mina nyaste kompisar. Min lilla cremehona Sushi och kobolthanen... eller ja, förhoppningsvis är det en hane.

Här är Sushi



och kobolten



Nelly gäspar



Katarinagänget äter ärtor, majs och paprika

 



Undulaterna Malte...



...och Filip

   

    

Av inka - 14 mars 2012 20:20

Imorgon fyller småttingarna tre veckor. De är helt underbara! Se själva!

             


Jag funderar på att behålla honan som är på bild nr 4, eller någon av de vita. Honan som är på näst sista bilden visade sig vara en hane. Nåja, man kan inte ha rätt jämt!


Av inka - 14 mars 2012 13:55

I veckan har jag hunnit med att fylla år. Tyvärr förmörkades hela dagen av en mindre tänkande person. Jag respekterar att andra människor inte är lika intresserad av djur som jag är men jag förväntar mig respekt tillbaka. Den här individen är totalt ointresserad av allt vad husdjur heter och anser sig då ha rättighet att kritisera mig för att jag har djur. Jag tänker inte gå in på detaljer då det känns både olustigt och tungt.

Jag har inte haft det så lätt de senaste åren och det som hållit mig uppe och gett mig kraft är alla dessa underbara djur jag haft omkring mig. Nu ska jag inte påstå att inte människor gett mig stöd men då ska man ju förstås också komma ihåg att människan också är en art på den här jorden.

I vilket fall som helst var jag ledsen och sårad på min födelsedag och hela dagen igår kändes det surt att inte klara av att skaka av sig olustkänslan. Man ska inte låta energitjuvar ta den energi man har men ja, ibland är det så lätt att säga det men svårt att få det att fungera.


Idag försvann allt det där! YES! Jajjamänn! Därför att jag var på världens mest underbara promenad i solen med Arrak, Lucy och Ares. Fantastiska hundar! Sen blir det ju inte sämre av att man sitter och småskrattar för sig själv när man ser resultatet av fotograferingen man ägnat sig åt under promenaden. Synd att man inte kan lägga in alla bilder men jag delar med mig av några av dem i alla fall!


Ares håller på att bli en stor kille! Han är en av de mest fantastiska hundar jag mött!

     


Mattes kille!



Lite blandat. Klickbara!

                 


Jag kan verkligen inte förklara känslan av att få vara i närheten och lära känna dessa fantastiska varelser! Jorden är i sanning rik på osannolikt härliga individer. 

Den här promenaden gav mig massor! Sol, ljus och umgänge med tre hundar jag aldrig någonsin skulle vilja vara utan att lära känna. När vi var där ute fanns inget mer än just vi fyra. 


Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards