Alla inlägg den 27 mars 2010

Av inka - 27 mars 2010 19:57

Måste bara lägga in en kvällsbild på Flisi!

Hon är ju så go och gillar verkligen att håra ner mattes spikmatta! Dock har hon inte förstått vilken sida man ska ligga på...


  

Av inka - 27 mars 2010 15:12

Jodå, akvarierampen var trasig.

Karet åkte iväg idag. Kommer att sakna fiskarna i det. Hade mina precious Danio margitatus i det. Mina nya killis och min Åland flyttade också. Åland är en Mastacembelus zebrinus.

Nåja, i utbyte fick jag ett gäng kongotetror till vardagrummet. Jag har velat ha kongosar sen jag skaffade akvarium men då fanns det aldrig några. Det var faktiskt den första fiskarten jag önskade mig. Jag måste visserligen ta ut lite annan fisk ur karet nu för att det inte ska bli för trångt men det är ingen brådska. Kongosarna är så små ännu.

Känns ovanligt ljust i köket utan akvarium på köksbordet. Finns ju fördelar med att inte ha det där. Helt klart. Rent inredningsmässigt ser det betydligt snyggare ut, om man bortser från att akvarium är förbaskat snyggt!  

På bara tre månader har akvarierna reducerats från åtta till fyra... Det känns lite konstigt men inte så tomt nu när fåglarna bor här.


Med undulatburen händer det inte mycket. Det är skrot att man ska behöva hjälp, annars hade den varit färdig för flera dagar sen.


Hade tänkt bege mig och skaffa timer till spisen idag också. Blev inte heller av. Börjar kännas lite angeläget med tanke på att katterna mer än en gång har lyckats slå igång spisen. Livsfarligt! Så länge det inte dröjer alltför länge. Man vill ju inte att hela huset ska brinna upp!


Jag hittade en sångparakit på blocket idag. Har suttit tidigare i veckan och tittat på sångparakiter och katarinaparakiter. Är sugen som tusan! Fast jag vet inte. Kanske ska hejda mig lite. Får se. Har skickat iväg ett intressemail iallafall. Det beror så mycket på hur gammal fågeln är och sånt.


Lucy är bra i magen idag iallafall. Alltid något.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards