Alla inlägg den 23 juni 2012

Av inka - 23 juni 2012 20:38

Jag låg ute på gräsmattan idag och tränade på att dyrka solen, som nästan är obligatoriskt då man är svensk. Vissa röster hörs säga att solen så sällan syns här uppe i landet, så då måste man ta vara på den. 

Alltså la jag mig i nån timme ute på gräsmattan. Fantastiskt skönt att ha en egen gräsmatta och en inhägnad till hundarna så man kan slappna av ordentligt.

Arrak hade svårt att slappna av på grund av illasinnade insekter, så han låg största delen av tiden uppe på altanen, vilket gjorde att bilder på honom blev svåra att ta. Dock låg han bredvid mig första stunden på lakanet jag brett ut och apade sig i klassisk Arrak-stil.

 


Den ruskiga lilla tokungen. Arraks lilla klon, ville mest ligga i skuggan på grund av värmen. Absolut inget fel med det. Snarare förståndigt.

 


Lite bus blev det i alla fall. Han har ett jäkla grepp om sakerna han får in i munnen och tidigare i veckan tog det en stund att montera loss honom från ett lakan jag försökte hänga på tork. Jag har en svag känsla av att han kanske itne har något fel på sin kamplust. ;)

  


Den här bilden tycker jag på något symboliserar den lilla individ han är. Han är otroligt söt, glad och med en ordentlig portion jävelskap.    Jag gillar hur små huggtänder sticker ner under läpparna. 

 







Av inka - 23 juni 2012 20:26

Iowhai fick en nätt liten kull på fyra ungar som blir tre veckor nu på måndag. De är alldeles ljuvliga! (Såklart)

Jag är väldigt svag för de som är sköldpaddsfärgade och det dök upp en liten svartsköldpaddshona som givetvis får mitt hjärta att klappa lite extra. :)

Här är hon

   


sen är det två helsvarta honor 

   


och till sist en vit hane som KAN vara en silverpearl med lite tur. Morfar var silverpearl, så det är inte omöjligt. Jag försöker kika på pälsen om den har någon tippning men lättast är det inte med en sprallig liten hamsterunge. Däremot verkar det som att han är rex, då pälsen är krusig och morrhåren lite tokiga. ;) Han är i vilket fall som helst superfin! 

 

  


Min lilla Mini, som är farmor till dessa dog i förrgår. Det var stor sorg i huset. Hon var en enorm personlighet och då dessutom dotter till älskade Cruella. Känns skönt att jag har en av hennes söner kvar och att hennes gener finns kvar här hemma. Eventuellt blir det att behålla någon ur den här kullen eller ur kullen jag planerar med Beanie och Criollo.

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards