Alla inlägg under oktober 2011

Av inka - 16 oktober 2011 15:55

Lilla Emma hittade bokhyllan igår. 

 

Snacka om att de får extra röda ögon på foton då de redan har röda ögon. Blir lite som demonråttor! Måste ta några seriösare bilder senare. Hon är ju så vacker min Emma!

   

Saphira blir alltid bra på bild!

   

Äntligen fick jag med hela Brownie så man ser hennes ljusa svanstipp som är sååå söt!

Kollar in flaskan...

   

Av inka - 16 oktober 2011 15:40

Den här helgen har jag haft finbesök av Kiara och matte Emma. Någon som var hemskt saknad var schäfern Öb. Han fattades verkligen. Vi har suttit här och pratat minnen om den härligaste schäfern i världen. Synd att han inte fick komma hit och träffa alla djur. Han var så fascinerad över nya saker och tyckte att allt bara var så himla kul. Emma berättade bland annat om hur förtjust han blev i somras då han fick träffa en bulldog. Den var minsann en mysko varelse, tyckte Öb. Han som levt med belgare och schäfrar hela livet på sitt "gamla jobb" inom försvarsmakten.

 

Så även om Öb inte finns med oss längre på grund av att någon idiotisk person planterat ut gift, så är han ändå ständigt närvarande i tanken.


Kiara fick nya favoritdjur. RÅTTORNA! Hamstarna fick hon inte leka med men råttorna var ju verkligen superkul! Inte nog med att en hade precis samma namn som matte, de var dessutom inte rädda för henne. Zoia blev ordentligt nersnorad.

Fuktskadad råtta.

 

    

Råtta luktar gott!

 

                                         


Hallå råååååtttan!

 

Åååh, vad tråkigt, var tog råttan vägen?

 

Innan Kiara upptäckte råttorna hade hon en mjukiskorp som en gång i tiden var Nitros. Nitro tappade intresset samtidigt som korpen tappade ljudet men Kiara gillade den även utan ljud.

                                        

Av inka - 16 oktober 2011 15:35

I fredags hade jag den stora äran att få träffa favoritpointrarna. Nitro har verkligen en helt egen stil i allt han gör. Ares har inte kommit upp i den fantastiska nivån av personlighet ännu. Dock gör han desto mer lattjo ljud. Tyvärr framgår det inte av bilder och jag har aldrig filmat honom då han hittar på saker heller. Får bli ett framtida projekt.

 

                                

Av inka - 13 oktober 2011 20:50

Idag är jag jätteglad över att lilla Gurkan har fått en kull med små hamsterungar! Jag tog hem Gurkan till mig här medan hon har smått. Roligt att ha henne hemma igen. Hon är så himla fin!

 

Pappan till bebisarna heter Jukka och är son till min Satine och Snusmumrik. Hittade en bild på honom från när han var en liten skrutt.  

   

Det ska bli spännande att se vad det blir för färger och hur många som får satinpäls. Då både Gurkan och Jukka är långhår så blir alla ungarna långhåriga.


Jag är i valet och kvalet här att skjuta upp flytten till förmån för undulathäckningar, då fåglarna just nu börjar vara i god kondition efter ruggningarna och allt det. De är nu superfina och det känns som en bra tidpunkt. Flytta hinner jag hursomhelst med, så där är det ingen panik. 

Jag längtar efter undulatbebisar! Det gör nog de som har fåglar bokade av mig också.   

Av inka - 11 oktober 2011 19:28

idag har jag fått hem en gammal bekant! Velox är här! Jag hade hem honom för parning med Cruella då hon skulle ha sin första kull och de fick sex fina bebisar ihop. Den här gången är han här för att stanna! Han ska bo här resten av sitt liv och jag hoppas att han hänger med ett bra tag till. Han är så ljuvligt fin! Kolla själva! Dock har han blivit lite tunnhårig från när jag sist såg honom.

   

Sen vill jag då välkomna fröken Dimma. Oerhört vacker, om än hon har lite "morotsmustasch".  

   

Mina råttor har hittat en ny favoritplats. Uppe på ett galler som ligger ovanför "råttariet", under biten av ramp som är ovanpå tills vidare. Tyvärr hann jag inte få med alla på bild, de springer iväg... Brownie hann ner. Nästa gång hoppas jag att jag har nån assistent så jag kan få en fin bild på råtthögen.

 

Av inka - 10 oktober 2011 20:47

Varför inlägget heter så konstigt är för att råttan Saphira hjälpte mig att döpa det.


Idag vill jag bara säga välkommen till min lilla underbara tjej, Sockerråttan's Emma Igelström!

   

Jag var och hämtade Emma i Umeå igår. Jag är så himla nöjd och hon har kommit in fint i min lilla flock.


Jag hade även med mig en liten nymfdam som heter Dimma. Jag ska vara livstids fodervärd åt henne är det tänkt. Hon är tre år ung och vithuvad isabellbrokig. Oerhört vacker! Har dock inte tagit någon bild på henne idag.

Av inka - 7 oktober 2011 18:40

Idag har jag världens sötaste lilla burmesefärgade gerbilhona här! Imorgon ska hon vidare ner till Skelleftehamn med mig för att träffa sin nya matte!

   

Hon satt inte direkt stilla för att bli fotograferad...


En garderobsdörr stod öppen idag och jag undrade varför det låg grejer på golvet... svaret kom då jag höjde blicken... Jag hittade en hel katt och en bit svans!

 

Sen dök det upp ännu en katt...

 

Av inka - 3 oktober 2011 19:07

Såhär kan en fågelfrukost se ut här hemma! Finhackade morötter, blötlagda frön och en blandning av ärtor, majs och lite broccoli.

 

Katarinaungarna är superfina och mysiga. Igår var det påhälsning av finkar som stod på agendan.  

Häjjschan lilla kanarie!

 

Kattmat?

 

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards