Alla inlägg den 8 april 2010

Av inka - 8 april 2010 19:56

Idag har jag genomlyst Olivias ägg. Det ser ut som att tre av fyra är befruktade men med tanke på att den bra ficklampan tagit en tur till pajala, så är jag inte riktigt säker.

Dunet, min orange hona, har nu lagt fyra ägg. Får se hur många hon har tänkt sig.


Katterna har rivit ner påsarna med kattgodis från köksfläkten och försökt bryta sig in. Påsen med det godaste godiset var rätt trasig och när jag kom hem med hundarna kastade sig Lucy över den och lyckades säkert smaska i sig lite iallafall. Det som katterna inte redan hade tryckt i sig. Dessa djur... Alltid händer det nåt.


Jag är fortfarande lika sugen på nymfkakaduor. Jag har hittat en uppfödare som verkar ha superfina fåglar men hon bor tyvärr i Blekinge. Lite långt bort kanske. Jag tycker att vad man än ska ha för något så finns det i södra Sverige men inte här uppe. De har ju fördelen att kunna ha en del fågelarter ute året om också. Iallafall allra längst söderut. Här är utesäsongen ganska kort om man säger så.

Kan inte bara alla fågelmänniskor flytta hit upp. Det finns inte ens någon fågelförening ansluten till Svensk Fågelhobby här uppe. Jag har tänkt gå med i någon men vet inte vilken... Ska jag välja den närmaste som är i Västerbotten eller ska jag köra rikstäckande? Svårt val.


Hittade en ljuvlig kattunge på blocket. Tur att jag har mina begränsningar. Haha! Man kan inte ha allt. Dessutom vill man ju ha tid att umgås med djuren också.


Jag träffade en liten tjej idag som frågade hur många djur jag har. När jag svarade spärrade hon upp ögonen och sa bara OJ! Skönt att vara vuxen och själv bestämma vad man ska ha. Jag minns ju ännu hur det var innan. Visserligen finns det väldigt många bra saker med att slippa vara vuxen, men mina föräldrar hade aldrig släppt in allt det här!

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards