Alla inlägg den 21 april 2010

Av inka - 21 april 2010 22:05

Idag kläcktes fyran i Dunets kull. Jag är förvånad och misstänker att det trots allt inte fanns något obefruktat ägg hos henne. Alltså borde det ploppa ut en till imorgon. Ska bli intressant att se.

Det är ju förstås lite svårt att se vad som är vad på bilder med flera småkanarier på, men med koncentration borde det gå bra...



Helt klart blir det skillnad på ungarna, vissa har ljusa ögon, vilket innebär att de blir röda. Alltså inos. Albino eller lutino. Olivia och Karl-Alfreds bebisar är det klar skillnad på. Den ena är ino och den andra mörk... Hungrig är den mörka iallafall!


     


Om man kikar ser man att de öppnat ögonen! Pluttisarna!

Det är så fascinerande att se dessa små fåglar utvecklas. Jag hoppas att alla överlever och blir stora och starka kanariefåglar. De får då rejält med näring och föräldrarna sköter sitt uppdrag med bravur.


Jag har haft en god vän på besök idag. Det är skönt att få sitta ner en stund och prata med andra djurnördar. Någon som inte tycker att det är konstigt alls att man har ett så stort intresse för alla möjliga djur. Så vi har kikat på fågel och fisk och han har blivit sugen på att jämföra kisse Felicia med hennes far. Får väl se om det blir någon katträff någon gång. Felicia är ändå ganska stor när man jämför henne med storleken på föräldrarna. Jag tror faktiskt hon är större än pappan sin.

För mig är det också lite svårt att tro att Sesam faktiskt är Ottos son. Otto är så mycket mindre och mamman var ännu mindre än det. Jag måste ge mina djurungar bra med näring, som de växer...


Imorgon är det dags att ta stygnen på Gnista. Det kommer inte vara populärt. Ska be min mor komma förbi och hjälpa mig. Hon måste ju få se sina "barnbarn" också.



Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards