Alla inlägg den 1 juli 2010

Av inka - 1 juli 2010 19:47

Jag trodde jag var för slö för att lägga in bilder idag men givetvis måste jag ju visa de underbara djuren på jobbet!

Min favoritnymf som är så mörk och klar i färgen! Helt underbar!

  


Vi fick in superfina kanarier idag!

  


En av sebrafinkarna undrar var fasen lövruskan kom ifrån

  


Dvärgpapegojorna gillade inte alls att jag klev in i buren och stökade

  

Senare var de lyriska över de härliga kvistarna de kunde massakrera


Marsvinen fick det väldigt mysigt

  

Kaninungar kom det också idag

  

Sist men inte minst måste jag visa det snygga gänget som är mina extrafåglar nu under sommaren

   

I vanliga fall brukar de tystna och se lite fundersamma ut när jag hälsar på men tydligen duger jag nu när husse och matte är på semester.   

Av inka - 1 juli 2010 19:41

Idag är jag så lat att en del av inlägget blir direkt utklippt från en blogg jag har på ett forum... men det gör ju inget för er som inte läser där...


Idag kan jag berätta att det är full fart på undulatflocken. Jag blir så glad av att ha mitt lilla gäng! De har så mycket glädje av varandra. 
Albin och Ronny fortsätter att vara mysparet framför andra. Igår satt de som två små turturduvor på kvällen och myste. Inga andra av undulaterna är så enormt goa mot varandra. Man kan riktigt känna värmen från pojkarna. 

Albin är verkligen en riktig Casanova! Jag som trodde att han hade nåt på gång med Inka... så fel man kan ha. De har inte ens varit i närheten av varandra på flera dagar nu. Idag blev jag nästan generad av hans uppvaktning av DISA! Förstår ni? Disa? Albin satt alltså och råhånglade med den så kallade morotsmustaschen! Det var så mycket tunga att jag stirrade och funderade på att vända mig bort. Roland svängde förbi en snabbis men blev brutalt bortjagad av Disa. Albin skulle aldrig jaga bort någon, utom då förstås när objektet ifråga tröttnar på hans kärleksfullhet... Laughing Fast då är det förstås inte meningen från Albins sida. 

Något som också förvånade mig idag var att Torsten tydligen inte fick så mycket gensvar som han önskade av Elsa, vilket fick till följd att han försökte fjäska till sig lite kärlek av Roland. Roland var inte så intresserad och satte sig och vilade och kikade på Inka, som höll på att snickra ihop nåt bland björkkvistarna. Vad vet jag inte riktigt. Det ser annorlunda ut motför snickerier jag är van att se. Jag tycker att det verkar som att tjejerna i undulatvärlden är skickligare på det här med snickerier än killarna. Helt tvärt emot hur det generellt fungerar i människovärlden. Värt att notera.


Olivia ligger nu på fyra ägg och jag väntar med spänning på morgondagen som kommer att utvisa om det blir fler eller om det är stopp.


Igår var jag ute i skogen och hämtade en hel bunt lövruskor till djuren på jobbet. Chefen frågade om jag skulle bygga en midsommarstång. Haha. Djuren, speciellt fåglarna och gerbilpojkarna, blev jätteglada! 

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards