Alla inlägg den 7 juni 2011

Av inka - 7 juni 2011 21:36

Idag har äntligen Inkas lilla etta kläckts! Jag hoppas att den klarar sig och att de två sista äggen från Inka också blir något. Malvas ungar är jättestora i jämförelse, så man ser ju knappt minstingen på bilden. En liten, liten rosa rackare längst ner till höger.

 

Jag har haft besök av två bebisintressenter. Alltid trevligt att träffa dem som är intresserade av samma som man själv. Det är något alldeles särskilt med dessa små rackare som man får följa från det de kläcks tills de blir självständiga. De är ju så fantastiskt söta när de är i sexveckorsåldern. Nu väntar jag med spänning på att få se vilka färger de blir.


Katarinan Nico har återigen klivit in i holken och det vore ju kalas om det äntligen kunde bli något där.


Lucys blåmärken har trätt fram i huden och ändrat färg lite snyggt de senaste dagarna. Hon har varit väldigt stressad och inte velat äta. Hon har mått uppenbart dåligt när jag lämnat henne och för två nätter sen var hon så orolig att jag trodde att vi skulle behöva åka in akut. Från och med idag äter hon igen och verkar ha mindre ont. Det är skönt. Här ser man blåmärkena och hålet efter tanden. Tack och lov har det inte blivit någon infektion...

 

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards