Alla inlägg den 12 juni 2011

Av inka - 12 juni 2011 20:50

I helgen har det varit så varmt att inte mycket har blivit gjort. 

Idag blev det äntligen av att motionera Arrak. Igår gjorde han ett halvtamt försök att leka med en schäfertik men han orkade inte länge. Istället tog jag itu med tänderna på hundarna och badade upp Arrak ordentligt för att kunna testa den där De-shedding-behandlingen jag köpte på halva priset. Det verkar faktiskt som att fällpälsen släppte lättare. Imorgon kanske jag orkar dra ur det sista. Allt löshår ska ju bort.


Husse var hit med Ares och Nitro. Vi passade på att träna inkallning med Ares ute på bakgården här. Det är en ganska stor och fin gräsplätt. Senare tog husse en promenad med Nitro och då Ares vaknade upp efter en stunds skönhetssömn tog jag ut honom och tränade ett kort pass igen. Arrak surade så mycket åt valpen idag så han höll på att "åka på en propp". Matte var inte glad på honom. Jag hade förstått hans åsikt om jag ignorerat honom och bara ägnat mig åt valpen men så är det inte. Han är bara väldigt egen när det gäller mig. Man får jämt jobba med honom för att han ska låta bli att "vakta" mig.


Igår morse hittade jag en gouldsunge död på burgolvet. Alltid lika tråkigt. De är känsligare under utfärgningen så vad som helst kan ju ha hänt. 

Det tråkigaste var att det dessutom inte var den enda fågel som dog för mig igår. Även Malvas äldsta undulatunge låg död i holken på kvällen. På morgonen var den lilla parveln hur pigg som helst men av någon anledning ville den inte mer sen. 

De andra växer och frodas och jag hoppas att ingen fler lämnar jordelivet i förtid. Det är så sorgligt när de gör det.

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards