Alla inlägg den 8 juni 2011

Av inka - 8 juni 2011 20:58

Idag fick Ares en introduktion till hur det ska bli att ha mig och de två svarta som dagisfröknar... det var nog både skrämmande och kul. Lucy kan ju inte bara vara glad åt en pointervalp, det skulle rubba hennes principer helt. Arrak, som fullkomligt älskade sina systerdöttrar på utställningen i söndags, kunde heller inte vara så glad åt en pointervalp. Lite rasistiska är de två svarta mot fläckiga blekfisar. Här ser Arrak mest lite efterbliven ut.Sprang runt på gården och svamlade gjorde han också...

 

Ares fick träffa Bailey och Milica. Det verkade han trivas med. De två var inte lika sura som de svarta.

 

 

Efter en introduktion av hundarna åkte jag, husse, Nitro och Ares ut till ett sandtag för att låta hundarna springa lite och ta bilder. Ares tyckte att sand var något lite märkligt tror jag. En sten rullade nerför en slänt och han hoppade till som att den tänkte ha ihjäl honom. Valpar är så roliga innan de hunnit upptäcka allt världen bjuder på.

Nitro tycker att alla ställen man kan springa på är bra ställen.   

 

   




Det är härligt att se pointrar i action!

   

Valpen blev utsatt för ett besök hemma hos mig med tillhörande husdjur och dessutom ett oplanerat snabbkalas hos min bror... sen var valpstackarn totalt slut. Det blev en smula mer än vad som var meningen. Nu har han åkt hem för att sova och det lär han göra. sen får det bli en lugnare dag imorgon. Upptäcka världen har han ännu många år på sig att göra, om allt blir som det är tänkt.






Av inka - 8 juni 2011 12:10

Idag har jag spenderat en stund här på morgonen med att ta bilder av alla undulatungarna separat. Alla utom Inkas bebis är med. Först ut är Kiwis i nummerordning från ett till fem. Två bilder på ettan...

           


Malvas samma sak. Först två bilder på ettan sen resten i nummerordning...

           

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards