Alla inlägg den 4 april 2011

Av inka - 4 april 2011 19:34

Tog en drös bilder på småhamstrarna nu på kvällen. Efteråt slocknade de små liven. Var jobbigt att fotomodella kan jag tänka. Sötnosar.


             


Igår badade jag katterna. Konstigt nog tog Otto inte det som en varning när övriga katter klagade, så han var helt med när jag bar honom till badkaret. Knasiga katt. Det var bra längesen jag badade kissarna nu och det var skönt att få det gjort. 

Föningen är det värsta momentet, både för mig och de två långhåriga herrarna. Både Otto och Sesam ligger tryckta mot ryggstödet på kökssoffan och skrynklar ihop ansiktena som arga kineser. Allra hemskast är det när jag vänder dem upp och ner och blåser på lillmagen. Där överskrids nästan gränsen för vad som går att tolerera.

Gnista är nöjd. Hon torkar tillräckligt snabbt för att jag ska låta bli att blåsa henne och Felicia torra. Såhär nöjd är en torr och ren katt!

 

Jag har sprungit runt nu på kvällen och pratat med djuren en stund. Jag hade en mycket nyfiken katarinakille som följde mina förehavanden.

 

Duvorna Rune och Torborg hängde med sebrafinkshonan Fia.

   

Allra sist gapade jag stort över att min snygga måsfinkhane Verner faktiskt parade en av de nya honorna som heter Winter. Fantastiskt! Jag trodde att de kanske skulle vägra att häcka. Verner är i vanliga fall ihop med en annan hona och Winter kanske inte skulle gilla att bli ihoptvingad med honom tänkte jag men detta är alltid en början. 


Albin och Inka härjar på och katarinaparakiterna Nico och Pepsi har ett första ägg i holken. Hoppas bara att Pepsi inte bara parat pinnen utan faktiskt parat Nico, så det kan bli något befruktat. 


Winter i bokorgen

 

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards