Alla inlägg den 21 april 2011

...

Av inka - 21 april 2011 16:22

Igår lyckades Inka med konststycket att klistra fast ett ägg på sig själv. Det är förstås svårt att veta hur, men ett av äggen har gått sönder på något sätt och ägg är ju, just det... kladdigt. Inka var mäkta irriterad över denna klump som satt fast på henne och jag insåg att lite hjälp vore fint om hon skulle kunna fortsätta ruva de andra äggen. Jag blev biten så det blödde men till slut hade jag lyckats få bort det mesta. Det krävdes rinnande vatten för att få loss allt äggskal. Inka var allt annat än glad men förhoppningsvis glömmer hon det snart.

Femte ägget kom också igår. Det kändes en smula vanskligt att hålla på att joxa med fågeln när hon var alldeles svullen under gumpen och jag visste att hon hade ett ägg där. Man vill ju inte gärna råka mosa det. Som tur är behöver man inte hålla fågeln just där men risken finns alltid.


Cruellas ungar är fantastiska. De växer så det knakar och blir bara sötare och sötare.


Tyvärr finns inte lilla Filifjonkan längre. Jag orkar inte ta det just nu eftersom jag är alldeles för ledsen. Ingen katt var det iaf den här gången. Hennes ungar är dock fina och friska och kommer säkerligen att överleva.

Min bästa, sötaste Fjonkis...

 

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards