Alla inlägg den 5 april 2011

Av inka - 5 april 2011 20:44

Idag hade Filifjonkan extraenergi. Hon är visserligen en aktiv hamster i vanliga fall men idag var det lite väl vilt! Hon fick springa ute en bra stund. Först på vardagsrumsbordet, sen på golvet, sen med en massa grejer i badkaret. Hennes energi verkade aldrig ta slut!

 

Efter att jag försökt lugna hennes behov av motion satte jag mig ner i min "djurrumsfåtölj". SÅ skönt! Jag satt en stund och filosoferade över hur mycket djuren betyder för mig. Två katter i knät, Gnista och Felicia, höll mig sällskap medan jag studerade fåglarnas förehavanden. 

Jag funderade över hur så många kan tycka att det är ett sånt besvär att ha djur. Jo, jag inser också att folk har barn, andra intressen och kanske egentligen inte tycker så mycket mer än att djur kan vara söta... men ändå.

Hur kan man tycka att det är besvär med t ex en katt? Det är ju så lite jobb och så mycket glädje!

Allt jag gör med djuren i skötselväg går på rutin. Jag tänker nästan inte på det. Visst blir det jobbigt om man är sjuk eller sliten, det kan man ju inte förneka, men resten av tiden är ju bara lycka!


Jag filosoferade över detta en ganska lång stund, beundrade djuren jag hade runt mig tills jag bestämde mig för att göra något annat en stund. Insåg att jag var blöt i baken. Var f-n kom det ifrån? Letade en stund och insåg att jag hela tiden suttit i en kattspya.

Ljuvliga djur var det.

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards