Alla inlägg den 22 april 2011

Av inka - 22 april 2011 21:30

Här fortsätter livet som vanligt utan Filifjonkan. Hennes ungar verkar vara pigga och friska och bor nu med Cruellas. Då känner jag att jag har ännu lite mer koll då alla är samlade bredvid min säng hela tiden. De yngre ungarna får givetvis också bättre med värme när de kan gosa ner sig med de äldre.


Felicia har massvis med bus i tassarna. Hon är så otroligt charmig och go, trots att hon är en Felis catastrophalus...

 

Jag har utökat grönsaksförrådet på sistone och det gör fåglarna och hamstrarna glada. Nu utgör ruccola, morot, paprika, majs och ärtor det dagliga intaget av grönt. En del av fåglarna får även äpple. Man måste säga att det ser ganska aptitretande ut. Det liksom känns bra i magen att ge djuren denna godsaksgiva varje morgon!

Se själva:

   

Morhuvade gojan, Oskar, verkar inte gilla ärtor något vidare men majsen slinker ner.

Jag skulle inhandla lite frön till kryddor att plantera själv åt mina småknasar men det försvann ur min skalle fortare än det gick att lägga ner ett paket fil i korgen på Maxi.


Arrak har åkt med mina föräldrar på semester till stugan och enligt mamma har han det otroligt kul. Han har varit behjälplig i situationer som altanskottning, skräpsamling och att göra grilleld. Jag väntar mig en fullständig rapport efteråt.

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards