Alla inlägg den 25 april 2011

Av inka - 25 april 2011 21:53

Idag har jag suttit hundvakt åt Bailey, brorsan och hans frus hund, på förmiddan. Ringde hit Nitro med husse eftersom Bailey och Nitro gillar att springa ihop. Vi gick lite kors och tvärs och hamnade helt utanför vägen vi först tänkte gå men det var bara bra eftersom vi då knallade stora delen av promenaden i terräng och det ger bra motion för både människor och hundar. Tog massvis av foton på hundarna. 

Här är några exempel. Det var ren glädje!

             


Hamsterungarna var toksöta nu på kvällen. Bäst var de två halvsyskonen som låg tillsammans. En stor och en liten. Filifjonkans bebisar är ju nio dagar yngre, så de ligger lite efter. Idag har de öppnat ögonen och är så söta.



En gouldsunge låg död i buren nu på morgonen. Tråkigt. Har ingen aning om vad som hänt. Den kändes mager men det beror garanterat inte på att fåglarna får för lite mat. 


Nitro sover över här. Gosmannen! Jag har badat honom och klippt klorna. Nu är han fin och doftar som en hel sommaräng! Skönt med korthåriga hundar. De dör inte av värmeslag på sommaren, är lätta att duscha och det fastnar inte så mycket i pälsen... Sen kan man bara ta på dem varma täcken och sånt på vintern. Ingen snö fastnar varken i tassar eller någon annanstans.

Det är svårare med långhåriga hundar. Man vill ju inte gärna raka en belgare, särskilt inte om den ska ställas ut eller så.. En pointer är alltid fin i pälsen så länge den mår bra.

Nu har väntan börjat på Nitros nya lillebror. Den här sommaren blir spännande.

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards