Alla inlägg den 27 april 2011

Av inka - 27 april 2011 22:15








Majs är så gott!


Efter mat blir det bad!


 

Efter bad måste man torka sig...


Kompisarna fortsätter äta. Ärtor är också smaskens!


Tack och lov för att fjädrarna på Luddes huvud är på väg ut igen. De har sett för hemska ut under häckningen mina två par...


Världens coolaste hönsfågel, den kinesiska dvärgvakteln!


Filifjonkans ungar har öppnat ögonen och upptäcker världen. Här är en liten tjej...   

 




  

Av inka - 27 april 2011 00:34

Idag fick hamstrarna en "runner" från jobbet, så jag kan ha dem mer lösa här hemma. Inneslutna i en grön, genomskinlig plastboll har de stor potential. Här attackeras katter för fullt. Hamstrarna skyr inga medel för att hämnas katternas hungriga blickar. Jag tror ingen katt lyckats undvika en smäll av bollen. 


Det tog en stund innan Dino begrep sig på hur han skulle hantera att springa inuti bollen men Satine fattade direkt. Hon behövde inte krocka med diverse saker utan kunde dra på rejält direkt. ut ur vardagsrummet, in i hallen och vidare in i sovrummet gick färden. Hon är en driftig liten tös hon.


Nog hade det förstås varit roligt om de små kunnat springa lösa mer i bostaden men det finns alltid olämpliga ställen för en liten hamster att försvinna på och någon olycka innefattandes katt eller på annat sätt med resultatet död hamster vill jag inte ha.

Jag trodde inte att hamstrarna skulle tycka att det var så kul, men faktiskt så upplever jag att de gillar bollen. De får ju trots allt lite frihet och eftersom bollen har lufthål så kan de även nosa på allt de passerar. Jag kan nästan se Satine flina inuti den när hon rammar en eller annan katt...

 

Presentation

Jag bloggar om mitt liv med mina djur. Hemma hos mig händer alltid saker och även om dagen går i grått, så får alla dessa personligheter mig att le.

För er som känner mig så vet ni redan att jag har ett eget litet zoo hemma och att det snarare växer än

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards